چسب آکواریوم | خرید انواع و قیمت چسب آکواریوم از سپیدآرنگ

چسب آکواریوم

نگهداری از آبزیان کار بسیار حساسی است و صاحبان آن‌ها باید در انتخاب تمام متریال و ابزاری که برای ساخت آکواریوم محل زندگی آن‌ها به کار می‌رود،‌ دقت کنند. چسب آکواریوم بدون مواد مضر برای آبزیان طراحی شده و تنها محصولی است که به آن‌ها آسیب نمی‌رساند. استفاده از سایر چسب‌های صنعتی حتی در کوچک‌ترین درزهای آکواریوم می‌تواند برای ماهی‌ها مضر باشد؛ زیرا مواد شیمایی آن‌ها در آب حل می‌شود و باعث مرگ ماهی‌ها خواهد شد. این نوع چسب‌، قابلیت‌های مختلفی مثل چسبندگی و مقاومت بالایی دارد. به همین دلیل، علاوه بر آکواریوم، برای کاربردهای مختلف دیگر در صنعت و خانه هم استفاده می‌شود. در ادامه انواع مختلف این محصولات را نام می‌بریم و درباره ویژگی‌هایشان توضیح خواهیم داد تا متوجه شوید کدام نوع از این محصول برای کاربرد مورد نظرتان مناسب‌تر است.

چسب آکواریوم مخصوص ماهی چیست؟

چسب ماهی یکی از انواع خاص چسب‌های سیلیکونی است که برای آب بندی، درزگیری و چسباندن شیشه کاربرد دارد. اکسیژن و سیلیکون مهم‌ترین ترکیبات این محصول هستند و علت اصلی مقاومت بالای چسب آکواریوم محسوب می‌شوند. این چسب، در برابر رطوبت و دمای خیلی کم یا خیلی زیاد، مقاومت خوبی دارد و همین مسئله باعث شده کاربرد گسترده‌ای داشته باشد.
چسب‌های آکواریوم، حالت ژله‌ای دارند و در تیوب‌های فشاری مخصوص عرضه می‌شوند. برای استعمال این محصولات روی سطح، باید حتما از تفنگ‌های مخصوص استفاده کنید. این محصولات می‌توانند سطوح با هر جنسی که هستند را به یکدیگر بچسبانند؛ شیشه، سرامیک، فلز و کاشی با این نوع از چسب‌های سیلیکونی به خوبی می‌چسبند. این محصولات دائمی هستند و فقط کافی است هر چند سال یکبار، تمدید شوند.

مهم‌ترین ویژگی‌های چسب آکواریوم

چسب‌های مختلف ویژگی‌های گوناگونی دارند و به همین دلیل هرکدام از آن‌ها برای کاربرد خاصی مناسبند. در ادامه به مهم‌ترین ویژگی‌های این محصولات اشاره می‌کنیم تا بهتر بتوانید تصمیم بگیرید آیا برای کاربرد مورد نظر شما مناسبند یا خیر.

1- مقاومت بالا

این چسب‌ها هم در فضاهای داخلی مقاومت خوبی از خود نشان می‌دهند و هم در فضاهای خارجی که در معرض باد، باران، تابش نور خورشید و رطوبت قرار دارند.

2- دوام زیاد

این محصولات می‌توانند دو سطح را برای مدت طولانی، بدون تغییر در کنار یکدیگر نگه دارند.

3- عایق

این چسب‌ها عایق حرارت، رطوبت و حتی الکتریسیته هستند.

4- چسبندگی بالا

چسب آکواریوم امکان چسبیدن به سطوحی با جنس‌های مختلف را دارد و یک چسب همه‌کاره محسوب می‌شود.

5- ضد قارچ و ضد کپک

حتی اگر در فضایی تاریک و مرطوب از این چسب‌ها استفاده کنید، قارچ و کپک روی سطح آن‌ها رشد نمی‌کند. این مسئله برای آکواریوم‌ اهمیت بسیاری دارد. زیرا محیط را بهداشتی نگه می‌دارد و مانع از بروز بیماری در محیط می‌شود

5- غیرقابل رنگ کردن

چسب‌های آکواریوم غیرقابل رنگ کردن هستند، اما خودشان در رنگ‌های مختلف عرضه می‌شوند تا به ظاهر سطوح آسیب نرسانند. البته ممکن است در دراز مدت، رنگ چسب برگردد. در این صورت باید از نو چسب‌کاری انجام داد.

6- مقاوم در برابر اشعه

تحقیقات نشان می‌دهد این چسب‌ها مانع عبور انواع اشعه‌های بتا، گاما، آلفا،‌ فرا بنفش و فروسرخ هستند.

انواع چسب آکواریوم قوی

این محصولات، خود یکی از انواع چسب‌های سیلیکونی محسوب می‌شوند. مهم‌ترین دسته‌بندی که برای چسب آکواریوم ارائه می‌شود، بر اساس برند آن‌هاست و در میان محصولات تمام برندها، تولیدات کارخانه‌های ترکیه‌ای مانند لازیو توانسته‌اند عملکرد بهتری نسبت به سایر رقبای خود در این زمینه داشته باشند.

انواع چسب آکواریوم

انواع چسب را می‌توان بر اساس سایز آن‌ها نیز دسته‌بندی کرد. چسب آکواریوم کوچک، متوسط و بزرگ ترکیبات یکسانی دارند و تنها حجم موجود در بسته آن‌ها متفاوت است. هنگام خرید تفنگ اسپری انوع چسب آکواریوم باید حتما به تناسب میان تفنگ و سایز بسته چسب خود توجه داشته باشید.
چسب‌های آکواریوم در رنگ‌های مختلفی چون سفید، مشکی و شفاف عرضه می‌شوند تا برای درزگیری سطوح با رنگ‌های مختلف کاربرد داشته باشند.

انواع چسب آکواریوم را می‌توان بر اساس خنثی یا اسیدی بودن آن‌ها نیز دسته‌بندی کرد که در ادامه توضیحاتی درباره هرکدام از آن‌ها ارائه می‌دهیم.

1- چسب آکواریوم اسیدی

این محصولات با نام چسب‌های استوکسی هم شناخته می‌شوند، زیرا در ترکیبات آن‌ها ماده‌ای اسیدی به نام استیک اسید به کار رفته است. آن‌ها همان محصولاتی هستند که بوی تندی دارند و بوی آن‌ها تا زمان خشک شدن، در فضا باقی می‌ماند. چسب‌های استوکسی برای درزگیری شیشه‌ و چسباندن متریال‌ خاصی چون سنگ و فلز استفاده می‌شوند.

2- چسب خنثی

این محصولات با نام چسب طبیعی هم شناخته می‌شوند. آن‌ها هنگام خشک شدن، مواد الکلی و بدون بو آزاد می‌کنند. این چسب‌ها بیشتر برای درزگیری در محل‌هایی که احتمال نفوذ رطوبت وجود دارد، به کار می‌روند.

بعضی از افراد به اشتباه تصور می‌کنند چسب آکواریوم دو جزئی و تک جزئی هم روش دیگری برای دسته‌بندی این محصولات است. اما چسب‌های آکواریوم، تک جزئی هستند و نمونه‌های دو جزئی، در گروه سایر انواع چسب سیلیکونی قرار می‌گیرند.

انواع رنگ‌های چسب آکواریوم

چسب‌های آکواریوم در رنگ‌های مختلفی چون چسب اکواریوم بی رنگ (شفاف) و چسب اکواریوم مشکی  عرضه می‌شوند تا برای درزگیری سطوح با رنگ‌های مختلف کاربرد داشته باشند.
از میان رنگ‌های مختلف، رنگ قرمز بیشترین مقاومت را دارد و به عنوان چسب نسوز هم شناخته می‌شود. این محصول بیشتر برای کاربردهای صنعتی چون خودروسازی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بعد از رنگ قرمز، دو رنگ شفاف و مشکی بیشترین مقاومت را از خود نشان می‌دهند.
البته همانطور که پیش از این اشاره کردیم، برند چسب آکواریوم، نقش مهمی در کیفیت آن ایفا می‌کند. شاید چسب شفاف برند باکیفیتی مانند لازیو،‌ بیشتر از چسب قرمز یک برند ناشناخته مقاومت داشته باشد.

تفاوت چسب آکواریوم با چسب سیلیکونی چیست؟

علت اصلی تنوع چسب‌ها این است که پاسخگوی تمام نیازها در صنایع مختلف و کاربردهای خانگی باشند. اما گاهی اوقات کاربران، بخاطر همین تنوع دچار سردرگمی می‌شوند و نمی‌دانند کدام یک از انواع‌ چسب‌ها برای کاربرد مورد نظرشان مناسب‌تر است.

این مسئله، کاربران مبتدی که تنها در مواقع ضرور به سراغ چسب‌کاری می‌روند را بیشتر درگیر می‌کند. در ادامه چسب آکواریوم را با سایر انواع چسب‌های سیلیکونی مقایسه می‌کنیم تا تشخیص اینکه کدام محصول بیشتر به کارتان می‌آید، برایتان ساده‌تر باشد.

چسب آکواریوم تنها یکی از انواع چسب سیلیکون است که در این صفحه به آن پرداختیم. چسب‌های سیلیکونی انواع دیگری هم دارند که برای کاربردهای دیگر مناسبند. پس چسب آکواریوم، نوعی چسب سیلیکونی است که به صورت تک جزئی ساخته می‌شود، معمولا اسیدی است و بوی تندی دارد.

تفاوت چسب آکواریوم با چسب ماستیک

یکی از انواع چسب‌هایی که با چسب آکواریوم اشتباه گرفته می‌شود، چسب ماستیک است. در ادامه تفاوت چسب آکواریوم با چسب ماستیک را لیست می‌کنیم:

  • جنس چسب آکواریوم ژله‌ای است، اما ماستیک حالت ملات دارد و غلیظ‌تر است.
  • ماستیک بیشتر برای درزگیری مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما چسب ماهی، برای چسباندن سطوح هم مناسب است.
  • ماستیک خاصیت رنگ‌پذیری دارد اما چسب آکواریوم، خودش در رنگ‌های مختلف تولید می‌شود.
  • چسب آکواریوم بوی تندی دارد، اما ماستیک بدون بو است.

تفاوت چسب آکواریوم با چسب پلی یورتان

ترکیبات چسب پلی یورتان کاملا با چسب‌های سیلیکونی متفاوت است و اگر ظاهر آن را ببینید، متوجه تفاوت‌های این دو چسب می‌شوید. در ادامه لیست تفاوت چسب آکواریوم با چسب پلی یورتان را ارائه می‌دهیم.

  • پلی یورتان خاصیت رنگ‌پذیری دارد، اما چسب آکواریوم رنگ‌پذیر نیست.
  • هزینه چسب پلی یورتان بسیار بیشتر از چسب آکواریوم است.
  • معمولا ماندگاری و دوام چسب‌های سیلیکونی چون آکواریوم از نمونه‌های پلی یورتان بیشتر است. البته پلی‌ یورتان‌ها هم به عنوان یکی از مقاوم‌ترین درزگیرها در بازار شناخته می‌شوند.

تنها شباهت بین چسب‌های پلی یورتان و آکواریوم، به بعضی از کاربردهای آن‌ها برمی‌گردد. به عنوان مثال از هر دو محصول، می‌توان برای درزگیری و عایق رطوبتی استفاده کرد.

کاربرد چسب آکواریوم

این محصولات، همه کاره هستند. به همین دلیل نام بردن همه کاربردهایشان، کار ساده‌ای نیست. در ادامه به صورت خلاصه، کاربرد چسب آکواریوم را بررسی می‌کنیم.

  • آب‌بندی سرویس بهداشتی، سینک، وان حمام و…
  • درزگیری فضاهای دارای منفذ برای پیشگیری از نفوظ رطوبت، حرارت، صدا یا حتی الکتریسیته
  • نصب تجهیزات ساختمانی مانند روشویی، کاشی، سرامیک، سینک و کابینت‌ها
  • چسباندن قطعات آکواریوم و شیشه
  • استفاده در بعضی از کاربردهای هنری
  • استفاده در صنایع خاص مانند ساخت هواپیما یا زیردریایی
  • ساخت نما و کامپوزیت‌سازی ساختمان
  • تعمیرات منزل و پر کردن حفره‌ها و درزهای کوچک
  • موارد بالا، کاربردهای عمومی چسب آکواریوم هستند. به طور کلی هروقت به دنبال چسباندن دو سطح با جنس خاص بودید که امکان چسباندن آن‌ها با هر ماده‌ای وجود ندارد یا خواستید سطحی را درزگیری کنید، احتمالا چسب آکواریوم پاسخگوی نیازتان خواهد بود.

آیا چسب آکواریوم سمی است؟

برای برخی افراد سوال است که آیا چسب آکواریوم سمی است؟ ترکیبات شیمیایی موجود در تمام چسب‌ها برای بدن انسان و سایر موجودات زنده سمی هستند. برخی از آن‌ها مانند اسید، حتی اگر با پوست هم تماس داشته باشند، به آن آسیب می‌رسانند. اما برخی دیگر تا زمانی که وارد دستگاه گوارش، تنفس و… نشده باشند، مشکلی ایجاد نمی‌کنند.

چسب آکواریوم جزو دست دوم است، بنابراین منظور از سمی بودن آن، این نیست که به هیچ وجه نباید استفاده شود. با رعایت نکات ایمنی و استفاده اصولی از چسب آکواریوم، دغدغه‌ای بابت چسب آکواریوم سمی و غیرسمی نخواهید داشت.

عوارض بوی چسب آکواریوم چیست؟

یکی از مضرات چسب آکواریوم، بویی است که از آن در فضا متصاعد می‌شود. تنفس طولانی مدت در فضایی که بوی چسب آکواریوم در آن پراکنده شده، برای ریه مضر است. عوارض بوی چسب آکواریوم افرادی که به بیماری‌‌های تنفسی مانند آسم و برونشیت مبتلا هستند را بیشتر درگیر می‌کند.

پس اگر این بیماری‌ها را دارید، کار با چسب آکواریوم را به فرد دیگری واگذار کنید. اگر هم در اطرافتان چنین فردی حضور دارد، از او بخواهید تا زمانی که بوی چسب از بین نرفته، بیرون از فضا بماند. بهتر است افراد سالم هم برای پیشگیری از عوارض بوی چسب آکواریوم از ماسک‌های صنعتی شیمیایی استفاده کنند.

عوارض بوی چسب آکواریوم چیست

اگر در فضایی که بوی چسب وجود دارد، علائمی چون تنگی نفس، سرفه و درد در قفسه سینه احساس کردید، سریع از فضا خارج شوید و در معرض هوای آزاد قرار بگیرید. این موارد از عوارض بوی چسب آکواریوم و استنشاق آن هستند.

بوی چسب آکواریوم برای ماهی‌ها ضرر چندانی ندارد؛ زیرا وارد آب نمی‌شود. بنابراین حتی اگر ماهی‌ها را در فضایی که بوی چسب وجود دارد، قرار دهید، دچار مشکل نخواهند شد. البته مطمئن شوید که فرایند اکسیژن رسانی به ماهی‌ها به صورت کامل انجام می‌شود و آبی که در آن قرار دارند، تمیز است. در این صورت تا زمان خشک شدن چسب و آماده شدن آکواریوم آسیب نمی‌بینند.

نکات ایمنی برای پیشگیری از مضرات چسب آکواریوم

با رعایت نکات ایمنی می‌توانید مطمئن باشید از مضرات چسب آکواریوم در امان خواهید بود. همانطور که گفتیم، این چسب فقط تا زمانی که خشک نشده باشد مضر است.

نکات ایمنی که به پیشگیری از آسیب‌های احتمالی کمک می‌کند را در ادامه بیان می‌‌کنیم.

  • هنگام کار با چسب دستکش کار بپوشید.
  • اگر چسب‌ کاری می‌کنید یا در فضایی کار می‌‌کنید که بوی چسب آکواریوم پخش شده، از ماسک صنعتی استفاده کنید.
  • بدون تفنگ مخصوص چسب آکواریوم با تیوب‌های آن کار نکنید.
  • اگر بیماری‌های پوستی یا تنفسی دارید، با چسب آکواریوم کار نکنید.
  • تا پیش از خشک شدن چسب روی آن آب نریزید و مواد خوراکی را در اطراف آن قرار ندهید.
  • ماهی‌ها را به آکواریومی که تازه چسبیده، وارد نکنید.
  • هنگام کار با چسب تحت هیچ شرایطی دست به صورت و چشم‌هایتان نزنید.
  • بعد از پایان کار دستگاه‌های تهویه را روشن کنید، پنجره‌ها و درب‌ها را باز بگذارید و از روش‌های مخصوص برای از بین بردن بوی چسب آکواریوم استفاده کنید.
  • تا پیش از خشک شدن کامل چسب از سطح مورد نظر استفاده نکنید. اهمیتی ندارد از چسب آکواریوم برای چسباندن شیشه‌های آکواریوم استفاده کرده‌اید یا درزگیری سینک استیل آشپزخانه، در هر صورت منتظر بمانید تا چسب کاملا خشک شود. زمانی از سطح آغشته به چسب استفاده کنید که مطمئن هستید تکه‌های چسب از آن جدا نمی‌شود.

قیمت چسب آکواریوم

قیمت این محصولات به فاکتورهای مختلفی چون برند، نوع و تعداد چسب‌هایی که خریداری می‌کنید و مجموعه‌ای که از آن می‌خرید وابسته است. خرید بدون واسطه به صورت عمده، هزینه‌ها را تا حد قابل توجهی کاهش می‌دهد.
نکته مهم این است که قیمت چسب آکواریوم ارزان نباید شما به خرید ترغیب کند؛ زیرا محصولاتی که قیمتی خیلی کم‌تر از سایر رقبای خود دارند، معمولا به اندازه کافی باکیفیت نیستند و نمی‌توانند برای مدت طولانی درزها را بپوشانند.
شما می‌توانید با چک کردن فروشگاه سپید آرنگ به لیست قیمت چسب آکواریوم دسترسی داشته باشید.

مزیت های استفاده از چسب آکواریوم بدون اسید

با چسب آکواریوم بدون اسید از مزیت‌هایی که در ادامه بیان می‌کنیم، بهره‌مند خواهید شد.

  • بدون ترکیبات خطرناک برای انسان‌ها و آبزیان
  • خاصیت چسبندگی بالا
  • دوام زیاد
  • کاملا الاسیسته
  • مانع کامل برای نشت آب و رطوبت
  • دوام زیاد و عدم نیاز به تمدید تا مدت طولانی
  • عدم کاهش حجم در طولانی مدت
  • خشک شدن در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با قرار گرفتن در معرض هوای معمولی

البته برای بهره‌مندی از این مزیت‌ها باید به برند چسب آکواریوم بدون اسید هم توجه داشته باشید. محصولات برندهای ناشناخته ممکن است مقاومت زیادی نداشته باشند یا رطوبت از آن‌ها نشت کند.

نحوه کار چسب آکواریوم

استفاده از این چسب‌ها بسیار ساده است و تقریبا همه افراد می‌توانند آن را انجام بدهند. البته اگر حساسیت پوستی یا تنفسی دارید، بهتر است چسب‌کاری را به فرد دیگری بسپارید یا از تجهیزات ایمنی کافی برای کار با آن استفاده کنید.

در ادامه به صورت خلاصه مراحل کار با چسب آکواریوم را توضیح می‌دهیم.

  1. سطح را کاملا تمیز کنید. به یاد داشته باشید که اگر غبار یا آلودگی زیر چسب بماند، دیگر امکان پاک کردن آن وجود ندارد.
  2. چسب را داخل تفنگ مخصوص قرار بدهید.
  3. قسمت خروجی تیوب را به اندازه‌ کافی برش بزنید. این برش باید به اندازه‌ای باشد که چسب روان خارج شود. خروج قطره قطره یا شَره چسب، کارتان را خراب می‌کند.
  4. تفنگ را در زاویه ۴۵ درجه نسبت به سطح نگه دارید و به آرامی انتهای آن را فشار بدهید تا محتویات تیوب از آن خارج شود.
  5. بدون مکث، سر لوله تیوب را از ابتدا تا انتهای سطحی که قصد چسباندن یا درزگیری آن را دارید، بدون مکث حرکت بدهید.
  6. اگر مقدار چسب در بخشی از سطح، کم‌تر از حد مورد نیاز بود، سر تیوب را روی آن بخش قرار بدهید و به آرامی مقداری چسب در همان قسمت بریزید.
  7. اگر قصد چسباندن دو سطح به یکدیگر را دارید، در این مرحله، هر دو را به هم متصل کنید و در صورت امکان، تحت فشار قرار بدهید.
  8. ۲۴ تا ۸۴ ساعت صبر کنید تا چسب آکواریوم خشک شود.

زمان لازم برای خشک شدن چسب آکواریوم

این محصولات معمولا بعد از ۲۴ ساعت به صورت کامل خشک می‌شوند، اما کارشناسان برای اطمینان توصیه می‌کنند حدود ۳ الی ۴ روز از سطحی که به این چسب‌ها آغشته شده، استفاده نشود. به عنوان مثال اگر با این محصولات آکواریومی درست کرده‌اید، بهتر است بعد از چند روز ماهی‌ها را داخل آکواریوم قرار بدهید تا از استحکام آن اطمینان داشته باشید.

آیا استفاده از چسب آکواریوم خطری دارد؟

این محصولات به عنوان بی‌خطرترین چسب‌ها شناخته می‌شوند. آن‌ها بعد از خشک شدن، به یک لایه شبه پلاستیکی تبدیل می‌شوند که یا دو سطح را در کنار یکدیگر نگه داشته‌اند یا درزی را پوشانده‌اند، پس هیچ خطری ندارند.

اما تا پیش از خشک شدن این محصول، باید به نکات ایمنی که در ادامه مطرح می‌کنیم، توجه داشته باشید:

  • چسب آکواریوم در صورت تماس با چشم یا بلعیدن، ممکن است به سلامتی شما آسیب برساند. پس در صورتی که چشمتان به چسب آغشته شد یا به هر دلیلی، مقداری چسب خوردید، سریعا به اورژانس مراجعه کنید.
  • اگر حساسیت یا بیماری پوستی دارید، بدون دستکش با این محصولات کار نکنید.
  • بوی چسب آکواریوم یکی از مهم‌ترین مضرات آن است. اگر به آسم یا برونشیت مبتلا هستید، هرگز با این چسب‌ها کار نکنید. در صورت چسب‌کاری گسترده با این محصولات هم بهتر است تا زمان خروج بو از فضا، زیاد به آن محل رفت و آمد نداشته باشید.
  • اگر هنگام کار با چسب، بخاطر بوی آن، علائم حساسیت تنفسی مانند سرفه، تنگی نفس یا درد قفسه سینه را تجربه کردید، سریعا از فضا خارج شوید.
  • برای اطمینان از بی‌ضرر بودن این محصولات، بهتر است بعد از سه الی چهار روز، از سطحی که به آن آغشته شده استفاده کنید. در این صورت مطمئن خواهید بود که چسب آکواریوم خشک شده و دیگر مضر نیست.

علت سیاه شدن چسب آکواریوم

همانطور که پیش از این گفتیم، چسب ماهی یکی از مقاوم‌ترین انواع چسب‌هاست که تا سال‌های متمادی، بدون نیاز به تمدید باقی می‌ماند. اما یکی از مشکلات این محصولات، تغییر رنگ آن‌هاست. علت این مسئله گرد و غبار و آلودگی‌هایی است که به مرور زمان روی سطح چسب می‌نشیند. برای حل این مشکل، هیچ راهی جز تمدید دوباره چسب، وجود ندارد. ابتدا باید لایه کنونی را بتراشید و از سطح پاک کنید و سپس از نو، چسب‌کاری کنید.

روش های خرید چسب آکواریوم

برای خرید چسب آکواریوم دو راه وجود دارد؛ راه اول این است که به نزدیک‌ترین ابزار فروشی یا فروشگاه چسب مراجعه کنید و چسب مورد نظر خود را بخرید. راه دوم این است که به صورت اینترنتی محصول مورد نیاز خود را با بهترین برند خریداری کنید.

روش دوم برای خرید چسب آکواریوم بسیار ساده‌تر است و اگر فروشگاه معتبری را برای این کار انتخاب کنید، مطمئن خواهید بود که محصولی اورجینال از بهترین برند به دستتان می‌برد. همچنین تنوع محصولات و موجودی زیاد یک فروشگاه اینترنتی معتبر به این معناست که می‌توانید هرآنچه به آن نیاز دارید را خریداری کنید.

بهترین مرکز فروش چسب آکواریوم

مجموعه سپید آرنگ به صورت مستقیم با کارخانه تولید چسب آکواریوم و سایر چسب‌ها در ترکیه کار می‌کند. ما محصولات برندهای ترکیه‌ای مطرحی چون چسب لازیو را به صورت مستقیم وارد می‌کنیم. شرکت سپیدآرنگ، چسب آکواریوم و چسب‌های صنعتی را به صورت خرد و عمده عرضه می‌کند و امکان ارسال آن‌ها به تمام نقاط ایران وجود دارد. یکی از مزیت‌های خرید از مرکز فروش چسب آکواریوم سپید آرنگ به صورت اینترنتی، هزینه رایگان ارسال محصولات است.

در حال نمایش 6 نتیجه