چسب سیلیکون | خرید و قیمت چسب سیلیکون {لازیو برند ترکیه}

چسب سیلیکون

چسب سیلیکون یکی از پرکاربردترین چسب‌ها در صنعت است که برای درزگیری، چسباندن سطوح و عایق کردن و آب‌بندی به کار می‌رود.

ترکیب مواد شیمیایی به کار رفته در چسب سیلیکون به گونه‌ای است که این محصول را به ماده‌ای با چسبندگی بالا و مقاومت زیاد و بلند مدت تبدیل کرده. این چسب‌ها در ابتدا برای کاربردهای محدودی مانند چسباندن آکواریوم به کار می‌رفتند، اما بخاطر ویژگی‌‌های منحصر به فردشان، کم‌کم در بخش‌های دیگر خانگی و صنعتی نیز به کار رفتند. در ادامه بررسی می‌کنیم که ویژگی‌ها و کاربرد چسب سیلیکون چیست و چه تفاوتی با چسب‌های مشابه دارد.

ترکیب مواد شیمیایی به کار رفته در چسب سیلیکون به گونه‌ای است که این محصول را به ماده‌ای با چسبندگی بالا و مقاومت زیاد و بلند مدت تبدیل کرده است.

این چسب‌ها در ابتدا برای کاربردهای محدودی مانند چسباندن آکواریوم به کار می‌رفتند، اما بخاطر ویژگی‌‌های منحصر به فردشان، کم‌کم در بخش‌های دیگر خانگی و صنعتی نیز به کار رفتند. در ادامه بررسی می‌کنیم که ویژگی‌ها و کاربرد چسب سیلیکون چیست و چه تفاوتی با چسب‌های مشابه دارد.

چسب سیلیکون چیست؟

جنس این محصول چیزی بین خمیر و ژل است و با تکنولوژی الاستیکی تولید می‌شود؛ به همین دلیل در عین انعطاف بالا، مقاومت زیادی هم دارد و در اثر رطوبت یا تغییرات دما، آسیب نمی‌بیند و از سطح زیرینش هم محافظت می‌کند.

این چسب‌ها در کاربردهای مختلف صنعتی، خانگی و حتی پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرند. استفاده از تکنولوژی الاستیکی در تولید این نوع چسب آنقدر کاربردی بود که باعث شد انواع مختلفی از این محصول برای چسباندن یا ایجاد درزگیر و پوشش تولید شود.
پیش از خرید چسب سیلیکون باید بدانید که این محصولات در دو مدل تک جزئی و دو جزئی تولید می‌شوند. نمونه‌های تک جزئی، به تنهایی با هوا واکنش می‌دهند و بعد از مدت کوتاهی خشک می‌شوند.

اما چسب‌های دو جزئی یک جزء چسبنده و یک جزء هاردر دارند. هاردر وظیفه واکنش دادن با ترکیبات چسب و خشک کردن آن را برعهده دارد.

ترکیبات شیمیایی چسب‌های سیلیکونی

این محصول در دسته چسب‌های پلیمری قرار می‌گیرد و سیلیس اصلی‌ترین بخش از ترکیبات آن را تشکیل می‌دهد. سیلیس از خاک، ماسه، گرانیت و انواع سنگ به دست می‌آید و به عنوان دی‌اکسید سیلیکون هم شناخته می‌شود. برای تولید چسب‌های سیلیکونی، سیلیکون را از سیلیس جدا می‌کنند. سیلیکون نوعی پلیمر است که از ایجاد پیوند بین سیلوکسان با ترکیبات آلی به دست می‌آید .

مهم‌ترین ویژگی‌های چسب سیلیکون همه کاره

در قسمت‌های قبلی تاحدودی به ویژگی‌های چسب سیلیکون و علت همه کاره بودن این محصول در صنایع مختلف اشاره کردیم، اما در این بخش به صورت دقیق درباره ویژگی‌ها و مزیت‌های هر ویژگی‌ صحبت می‌کنیم. با بررسی این ویژگی‌ها متوجه می‌شوید که آیا چسب سیلیکون همه کاره برای کاربرد مورد نظر شما مناسب است یا خیر.

مهم‌ترین ویژگی‌های چسب سیلیکون همه کاره عبارت است از:

1. مقاومت در برابر دمای خیلی زیاد یا خیلی کم باعث می‌شود این محصول برای آب‌بندی و عایق‌بندی مناسب باشد

2. این چسب‌ها در عین استحکام بالایی که دارند، نرم و انعطاف‌پذیر هستند و درزها را به صورت کامل پر می‌کنند.

3. این چسب‌ها در محیط‌هایی با سخت‌ترین شرایط هم چسبنده و مقاوم باقی می‌مانند؛ به همین دلیل است که شرکت‌های فضایی برای بسیاری از اتصالاتشان از چسب سیلیکون همه کاره یا سایر انواع این محصول استفاده می‌کنند.

4. این چسب‌ها در رنگ‌های مختلفی تولید می‌شوند و بخاطر انعطاف بالایی که دارند، تغییر چندانی در ظاهر سطح ایجاد نمی‌کنند. البته شیوه مالیدن چسب روی سطح هم نقش مهمی در پیدا یا پنهان بودن رد آن ایفا می‌کند.

5. بعضی از انواع این چسب‌ها بی‌بو هستند. همچنین استفاده از آن‌ها بسیار ساده است، به تخصص خاصی نیاز ندارد و همه افراد می‌توانند از آن برای چسباندن یا درزگیری سطح مورد نظرشان استفاده کنند. البته باید دقت کنند که رد چسب در معرض دید نباشد. به عبارت بهتر می‌توان گفت چسب سیلیکون هم همه کاره است و هم کاربری ساده‌ای دارد.

6. ضد آب است. این چسب‌ها رطوبت را جذب نمی‌کنند و اجازه نمی‌دهند به سطح زیرشان نفوذ کند. آب از روی لایه چسب لیز می‌خورد و به جایی دیگر می‌ریزد. به همین دلیل است که از سیلیکون به عنوان درزگیر یا برای آب‌بندی استفاده می‌کنند.

7. این چسب‌ها حتی با قرار گرفتن در محیط تاریک و مرطوب هم دچار قارچ یا کپک نمی‌شوند.

8. چسب‌های سیلیکونی نارسانای الکتریکی هستند و در برابر اشعه‌های مضر UV هم مقاومند.

کاربرد چسب‌های سیلیکونی

قابلیت‌های این محصولات باعث شده است که برای کاربردهای مختلف مورد استفاده قرار بگیرند. به طور کلی چسب سیلیکون در درزگیری، آب‌بندی و عایق‌بندی و چسباندن سطوح خاص مانند شیشه به کار می‌رود.

کاربرد چسب‌های سیلیکونیدر ادامه به بعضی از کاربردهای چسب های سیلیکونی در صنعت اشاره می‌کنیم:

1. درزگیری پنجره‌های ساختمانی

2. درزگیری حفره‌های کنار سینک

3. درزگیری کناره کاشی‌های ساختمانی

4. چسباندن شیشه

5. فیکس کردن آیتم‌های مختلف روی یک سطح

6. آب‌بندی آکواریوم، شکاف‌های اطراف حمام یا سرویس بهداشتی و حتی لوله‌ها

7. نصب آینه یا شیشه روی سطوح سرامیکی

8. عایق کابل‌ها، حسگرها و بردهای الکترونیکی داخل خودرو

9. ساخت قالب‌های انعطاف‌پذیر و پوشش سوپاپ، ترموستات یا پمپ‌های سوخت در خودروها

10. اتصال قطعات مختلف شیشه یا آینه به یکدیگر و آب‌بندی آن‌ها

نکته مهمی که باید بدانید این است که این نوع چسب‌ها در چسباندن و عایق کردن قطعات الکترونیکی هم به کار می‌روند.

برای این کاربرد، چسب مخصوصی به نام سیلیکون الکترونیکی ساخته شده که قدرت دی‌الکتریکی بالایی دارد و برای عایق‌بندی، چسباندن اتصالات یا ایجاد بالشتک برای پیشگیری از اصطکاک بین قطعات به کار می‌رود. این چسب‌ها در صنایع دیگری چون پزشکی و دندانپزشکی، هوافضا و دکوراسیون نیز کاربرد دارند.

انواع چسب سیلیکون (از لحاظ کاربرد)

انواع چسب سیلیکون برای کاربردهای گوناگونی طراحی شده‌اند. برخی از آن‌ها مانند چسب آکواریوم مواد مضری برای آبزیان ندارند و می‌توانند برای چسباندن آکواریوم هم به کار بروند. معمولا برای درزگیری کنار سینک یا سطوحی که تماس با آن‌ها زیاد است، از چسب آکواریوم استفاده می‌شود.

انواع چسب سیلیکون

سایر انواع چسب سیلیکون را در ادامه نام برده‌ایم.

1- چسب حرارتی

این چسب‌ها در اندازه‌های کوچک و بزرگ هستند و در فعالیت‌های هنری و صنعتی به کار می‌روند. مقاومت بالای این چسب‌ها در برابر حرارت (تا ۳۰۰ درجه سانتی‌گراد) باعث شده که از‌ آن‌ها برای آب‌بندی بین سطوح در خودروها استفاده شود.

2- چسب سیلیکون همه کاره یا عمومی

این محصولات جزو چسب‌های صنعتی به شمار می‌روند و در ساختمان‌سازی و فعالیت‌هایی که به چسب قدرتمند نیاز دارد، مورد استفاده قرار می‌گیرند.

3- چسب آکواریوم

این چسب بدون مواد شیمیایی مضر است که برای چسباندن شیشه و درزگیری مورد استفاده قرار می‌گیرد. این چسب‌ها معمولا از نوع استوکسی یا اسیدی هستند و بوی تندی دارند.

4- چسب اسیدی

این محصولات معمولا دو جزئی هستند و مقاومت بیشتری نسبت به نمونه‌های تک جزئی دارند. بوی تند مواد اسیدی موجود در آن‌ها، از مهم‌ترین معایبشان محسوب می‌شود. اما بخاطر استحکام زیاد، در چسباندن و درزگیری بخش‌های مختلفی چون سینک آشپزخانه، آکواریوم و بخش‌های دکوراتیو مانند کابینت‌ها استفاده می‌شود.

بعد از چسب‌کاری سطوح با سیلیکون اسیدی، باید سطح را ۲۴ ساعت تحت فشار قرار داد تا کاملا خشک و محکم شود.

5- چسب مخصوص آینه

چسبی شفاف است که روی آینه لکه ایجاد نمی‌کند و می‌تواند آن را به خوبی روی قاب بچسباند. این محصول با نام چسب سیلیکون آلکوکسی یا خنثی هم شناخته می‌شود، بدون بو است و در حین خشک شدن، الکل آزاد می‌کند. چسب آینه بخاطر نداشتن ترکیبات اسیدی، برای استفاده روی سطوح چوبی و فلزی هم مناسب هستند.

6- چسب سیلیکون خنثی

این محصولات بدون بو هستند و معمولا به صورت تک جزئی تولید می‌شوند. آن‌ها به اندازه نمونه‌های دو جزئی یا اسیدی، ‌قدرتمند نیستند؛ به همین دلیل بیشتر برای کاربردهای ظریف‌تری چون آیینه‌کاری، چسباندن سرامیک و پلاستیک استفاده می‌شود.

این محصولات همچنین در صنایعی چون ساخت هواپیما هم کاربرد دارند.
برای خشک شدن سیلیکون خنثی، معمولا باید بیشتر از سیلیکون اسیدی صبر کنید. اگر روی سطح، لایه‌ای نازک از چسب وجود داشته باشد،‌ احتمالا بعد از یک شبانه‌روز خشک می‌شود.

اما در صورتی که سطحی را زیاد چسب‌کاری کرده‌اید، بهتر است تا چند روز آن‌ را تحت فشار قرار بدهید تا از خشک شدن آن مطمئن شوید. محصولات خنثی با قرار گرفتن در معرض هوا، رطوبتشان را از دست می‌دهند و خشک می‌شوند.

7- چسب سیلیکون ماستیک

این محصول یکی از منحصر به فردترین انواع چسب سیلیکون است که برای آب‌بندی کاشی، سرامیک و آجر استفاده می‌شود. حتی می‌توان شکاف‌های موجود در آسفالت یا دیوار را هم با این نوع چسب پر کرد.

8- چسب سیلیکون واشرساز

این چسب‌ها در برابر حرارت، اشعه UV و حتی چربی‌هایی مانند روغن موتور مقاوم هستند. این محصولات برای عایق الکتریکی یا آب‌بندی قطعات خودرو به کار می‌روند و بلافاصله بعد از قرار گرفتن در معرض هوا، خشک می‌شوند.

9- چسب پلی‌اورتان

این محصولات با ترکیبات آلی کم فرار تولید می‌شوند. این ماده بعد از چند ساعت قرار گرفتن در معرض هوا محکم می‌شوند و بعد از ۴۸ ساعت به ثبات نهایی می‌رسند. این محصولات در برابر حرارت و ضربه مقاومند و در صنایعی چون خودروسازی،‌ تجهیزات پزشکی و لمینیت به کار می‌روند.

انواع چسب سیلیکون (از لحاظ رنگبندی)

از آنجایی که چسب‌های سیلیکونی برای سطوح مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند، رنگ‌های گوناگونی هم دارند. هم‌رنگی چسب با سطحی که روی آن کار می‌شود، به ظاهر سطح آسیب نمی‌رساند.

باعث می‌شود چسب‌کاری در ظاهر سطح مشخص نباشد و زیبایی آن از بین نرود. انواع رنگ چسب سیلیکون را در ادامه نام می‌بریم:

1- چسب سیلیکون بی‌رنگ (شفاف) : اگر سطح مورد نظرتان مشخص است و در دیدرس قرار دارد یا می‌خواهید شیشه یا آینه بچسبانید، بهتر است از نمونه شفاف برای چسباندن یا درزگیری استفاده کنید.

2- چسب سیلیکون مشکی : این رنگ برای چسباندن قطعات خودرو مانند آینه یا چراغ استفاده می‌شود. همچنین اگر چارچوب پنجره‌ای تیره باشد، از این رنگ برای درزگیری استفاده می‌کنند.

3- چسب سیلیکون سفید : اگر قصد دارید سطوح سفید یا روشنی چون سرویس بهداشتی، سرامیک حمام یا درزهای سفید را با چسب سیلیکون پر کنید، رنگ سفید این محصول را بخرید.

4- چسب سیلیکون قهوه ای : چسب سیلیکون قهوه ای لازیو، مناسب برای چسباندن شیشه، کاشی و همچنین محصولات فلزی و استیل می باشد. چسب سیلیکون قهوه ای را می‌توان به صورت تکی نیز تهیه و برای سهولت مصرف، از گان مخصوص استفاده کرد.

5- چسب سیلیکون نقره ای : قدرت چسبندگی بسیار خوبی به مصالح ساختمانی رایـج، شیشه و ســطوح نا متخلخل دارد و در دراز مدت ترک نمیخورد و تغییر رنـــگ نمی دهــد، در مــقابل بسیـاری از مواد شیمیایی، مواد شوینده و پاک کننده مقاوم و در تمــام فصول سال قابل استفاده می‌بــاشد.

6- چسب سیلیکون قرمز (RTV) : این محصول با نام‌های دیگری چون چسب نسوز، چسب واشر و چسب حرارتی هم شناخته می‌شود. رنگ قرمز این محصولات، در برابر حرارت بسیار مقاومند و حتی در دمای ۳۰۰ درجه هم خواصشان را از دست نمی‌دهند. کاربرد این چسب‌ها در صنایعی چون خودروسازی است که برای اتصال قطعات و درزگیری استفاده می‌شود.

تفاوت چسب سیلیکون با چسب آکواریوم چیست؟

همانطور که پیش از این گفتیم، چسب آکواریوم یکی از انواع چسب‌های سیلیکونی است که ترکیبات اسیدی دارد. در ادامه به چند مورد از تفاوت‌های این دو محصول اشاره می‌کنیم:

  • چسب آکواریوم سریع‌تر خشک می‌شود و مقاومت بیشتری نسبت به چسب سیلیکونی دارد.
  • چسب‌ آکواریوم معمولا به صورت تک جزئی ساخته می‌شود و کار با آن راحت‌تر از چسب‌های سیلیکون دو جزئی است.
  • چسب آکواریوم در برابر رطوبت مقاوم است و برای درزگیری هم به کار می‌رود.

آیا خمیر سیلیکون همان چسب سیلیکونی است؟

چسب سیلیکون حتی با خمیر سیلیکون هم تفاوت دارد. خمیر سیلیکون بیشتر برای چسباندن قطعات الکتریکی به کار می‌رود و خاصیت چسبندگی آن به اندازه چسب سیلیکونی نیست. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های خمیر سیلیکون، قابلیت جذب گرماست.

وقتی قطعات با این خمیر عایق می‌شوند، گرمایشان را به سیلیکون انتقال می‌دهند و دمای خودشان خیلی بالا نمی‌رود؛ در نتیجه بخاطر داغ شدن آسیب نمی‌بینند. خمیر سیلیکون کاربردهای محدودتری نسبت به چسب آن دارد.

روش استفاده از چسب سیلیکون چیست ؟

در ادامه به صورت خلاصه و مرحله به مرحله روش کار با چسب سیلیکون را توضیح می‌دهیم.

1- ابتدا سطح را تمیز و یکدست کنید و مطمئن شوید که چرب یا غبارآلود نیست. اگر سطح قبلا آغشته به چسب بوده، با یک وسیله تیز به آرامی تکه‌های چسب قبلی را بتراشید و مراقب باشید که به سطح آسیب نزنید.

2- اطراف فضایی که قرار است چسب بزنید را با پلاستیک یا نوار چسب پهن بپوشانید تا هنگام چسب‌کاری، کثیف نشود یا رد چسب روی آن نماند.

3- کارتریج را داخل پمپ چسب تفنگی قرار بدهید. خروجی کارتریج را به اندازه‌ برش بزنید که بتوانید مقدار چسبی که خارج می‌شود را کنترل کنید. این برش باید به گونه‌ای باشد که چسب نه قطره قطره خارج شود و نه به یکباره حجم زیادی از آن روی سطح بریزد.

4- به آرامی چسب را روی سطح مورد نیازتان بزنید و مطمئن شوید که یک دست است. در صورت نیاز می‌توانید با کاردک یا وسیله‌‌ای مشابه، به چسبی که روی سطح ریخته، فرم بدهید.

5- پلاستیک‌ یا نوار چسبی که اطراف محل چسب‌کاری قرار داده بودید را جدا کنید.

6- ۲۴ تا ۴۸ ساعت منتظر بمانید تا چسب خشک شود و به مقاومت نهایی برسد. بهتر است در این مدت مراقب باشید که چسب خیس نشود یا در معرض دمای خیلی زیاد یا کم قرار نگیرد. بعد از اینکه کامل خشک شد، در برابر این موارد مقاوم می‌شود.

روش از بین بردن بوی چسب سیلیکون چیست؟

کاربرانی که از چسب‌های سیلیکونی استوکسی استفاده می‌کنند، نسبت به بوی آن احساس بدی دارند و به دنبال راهی برای از بین بردن بو هستند. اگر بیش از حد نسبت به بوی چسب حساس هستید، بهتر است از همان ابتدا به سراغ انواع چسب سیلیکون خنثی و بدون بو بروید. زیرا در حین کار نمی‌توان بوی چسب را از بین برد و در هر صورت باید برای چند ساعت این بو را تحمل کرد.

1) تهویه مناسب

اولین و بهترین راه برای از بین بردن بوی چسب سیلیکون یا سایر چسب‌های استوکسی این است که درب‌ها و پنجره‌ها را باز بگذارید و دستگاه‌های تهویه را روشن کنید.

2) ساخت بوگیر وانیل و روغن نعنا

مقداری پودر وانیل را به روغن نعنا اضافه کنید. چند تکه پنبه را گرد کنید تا به اندازه توپ پینگ‌پونگ در آید. هرکدام از پنبه‌ها را به ترکیب وانیل و روغن آغشته کنید و در قسمت‌های مختلف فضایی که در آن بوی چسب وجود دارد قرار دهید. این پنبه‌ها بو را به خود جذب می‌کنند و بعد از مدتی بوی مطبوع نعنا و وانیل را احساس خواهید کرد.

می‌توانید به جای پنبه، از ظرف آب هم استفاده کنید. چند ظرف آب را در قسمت‌های مختلف فضا قرار دهید و در هر کدام از آن‌ها مقداری از ترکیب وانیل و روغن نعنا بریزید. هرچه تعداد ظرف‌ها یا تکه‌های پنبه بیشتر باشد، بوی بد زودتر از بین می‌رود.

3) بوگیری با استفاده از مواد طبیعی

برخی از مواد طبیعی خاصیت بوگیری دارند و می‌توانند برای از بین بردن بوی رنگ، چسب سیلیکون و… مورد استفاده قرار بگیرند. بعضی از این مواد مثل لیمو خودشان هم بوی خوبی دارند و فضا را معطر می‌کنند، اما برخی از آن‌ها مانند ذغال فقط بوی بد را از محیط جذب می‌کنند.

در ادامه انواع مختلف مواد طبیعی که برای از بین بردن بوی چسب سیلیکون کاربرد دارند را نام می‌بریم.

  1. لیمو: چند دانه لیمو ترش را برش بزنید و در قسمت‌های مختلف فضا قرار دهید تا بوی چسب را جذب کند و بوی معطر لیمو در فضا پخش شود.
  2. سرکه: مقداری سرکه را با آب ترکیب کنید و در قسمت‌های مختلف فضا قرار دهید. در ساعت‌های اولیه بوی سرکه با بوی چسب ترکیب می‌شود و ممکن است تصور کنید که اوضاع بدتر شده! اما بعد از چند ساعت بوی سرکه به همراه بوی چسب آکواریوم از بین می‌رود.
  3. پیاز: بهتر است از پیاز سفید استفاده کنید، زیرا بهتر از پیاز قرمز بوی چسب را جذب می‌کند. آن را برش بزنید و در قسمت‌های مختلف فضا قرار دهید. همچنین می‌توانید پیاز را ظرف آب قرار دهید و در قسمت‌های مختلف بگذارید.
  4. قهوه: برای از بین بردن بوی چسب سیلیکون بهتر است از دانه آسیاب‌نشده قهوه استفاده کنید و آن را در قسمت‌های مختلف اتاق قرار دهید. اما اگر دانه در دسترس نیست، می‌توانید از پودر قهوه هم به همین شکل استفاده کنید.
  5. ذغال: ذغال هم جزو موادی است که می‌تواند بوی مواد شیمایی مانند رنگ یا چسب سیلیکون را به خود جذب کند. برای اثر بخشی چند تکه ذغال را در قسمت‌های مختلف فضا قرار دهید.

بهتر است این مواد را بیشتر در کنار فضایی که چسب‌کاری کرده‌اید، بگذارید تا سریع‌تر بوی بد محیط را جذب کنند.

4) معطر کردن فضا

شمع‌های معطر، عود یا اسماج هم انتخاب خوبی برای معطر کردن فضا و از بین بردن بوی چسب سیلیکون هستند. حتی اگر شمع معطر هم در دسترس ندارید، چند شمع معمولی در قسمت‌های مختلف روشن کنید. شعله شمع مواد شیمیایی آزاد شده در فضا را از بین می‌برد.

البته اگر قصد دارید فضا را ترک کنید و بعد از از بین رفتن بو دوباره برگردید، بهتر است از این روش استفاده نکنید. زیرا روشن ماندن آتش بدون نظارت ممکن است باعث بروز حادثه شود.

از بین بردن بوی چسب سیلیکون از روی سطوح

اگر بعد از اینکه بوی چسب از فضا بیرون رفت، همچنان سطوحی مثل فرش‌ها یا سنگ‌های آشپزخانه و… بوی سیلیکون می‌دهند، به سراغ جوش شیرین بروید. جوش شیرین هم یک ماده جاذب بو است و می‌تواند به جای ذغال یا سایر موادی که در قسمت‌های قبل معرفی شد، در فضا قرار بگیرد.

برای از بین بردن بوی چسب از روی سطوح، مقداری جوش شیرین را در آب حل کنید و روی سطح مورد نظر بپاشید. بعد از چند ساعت، متوجه می‌شوید که بوی بد از روی سطوح رفته است.

۴ نکته ایمنی که باید هنگام کار با چسب‌های سیلیکونی به آن‌ها توجه داشته باشید

استفاده از این چسب‌ها خطرناک نیست و به تنهایی آسیبی به بدن انسان نمی‌رساند، اما رعایت نکاتی که در ادامه بیان می‌کنیم، به استفاده ایمن‌تر از این محصولات کمک می‌کند.

  1. اگر از چسب‌های اسیدی مانند چسب آکواریوم استفاده می‌کنید، پیش از شروع کار دستگاه‌های تهویه محیط را روشن کنید. همچنین می‌توانید بوگیرهایی مانند نعنا، لیمو ترش یا عود در فضا قرار بدهید تا بوی بد چسب آزارتان ندهد.
  2. هنگام چسب‌کاری حتما دستکش و ماسک بپوشید. همچنین بهتر است از لباس کار استفاده کنید، زیرا پاک کردن لکه‌های چسب سیلیکونی از روی پارچه کار ساده‌ای نیست.
  3. هنگام چسب‌کاری مطمئن شوید هیچ جرقه یا شعله‌ای در نزدیکی چسب وجود ندارد. زیرا بعضی از انواع چسب سیلیکون بعد از خروج از محفظه، الکل آزاد می‌کنند و در صورت تماس با آتش ممکن است مشتعل شوند.
  4. اگر چشم یا دست‌هایتان به چسب آغشته شد، سریع آن را بشویید و از روش‌های پاک کردن چسب استفاده کنید.

آیا می‌توان این نوع چسب را از روی سطوح پاک کرد؟

پاک کردن چسب سیلیکون از روی سطوح کار ساده‌ای نیست. پس پیش از هرچیز مراقب باشید که سطوحی که نمی‌خواهید، به این چسب آغشته نشود. اما اگر چنین اتفاقی افتاد از روش‌های زیر برای پاک کردن سطح مورد نظرتان استفاده کنید.

1- تا حد امکان چسب را با استفاده از کاردک بتراشید.

2- بعضی از انواع چسب‌های سیلیکونی وقتی در معرض حرارت قرار می‌گیرند، رقیق‌تر می‌شوند. پس برای چند دقیقه روی سطح چسب، سشوار با دمای بالا بگیرید. اگر رقیق شود، پاک کردن آن ساده‌تر خواهد بود.

3- سرکه سفید، استون، اسپریت معدنی و حلال‌های مخصوص از دیگر محصولاتی هستند که می‌توانند چسب سیلیکونی را حل کنند، مقاومت آن را کاهش بدهند و پاک کردنش را راحت‌تر کنند.

مزایای خرید چسب سیلیکون

چسب سیلیکونی یک محصول همه کاره است که هم برای چسباندن سطوح مختلف کاربرد دارد و هم برای آب‌بندی، درگیری یا عایق کردن. این چسب‌ها می‌توانند سطوح با جنس‌های مختلف را به یکدیگر بچسبانند. استفاده از چسب‌های سیلیکونی، معمولا به سطوح آسیب نمی‌رساند، مگر اینکه به اشتباه از انواع اسیدی آن برای سطوحی که با اسید واکنش می‌دهند، استفاده شود.
اگر به نوع چسب سیلیکونی، کاربرد و روش استفاده از آن دقت داشته باشید، می‌توانید از آن‌ها بهترین نتیجه را بگیرید و از مزایای بی‌شمار این محصولات بهره‌مند شوید.

قیمت چسب سیلیکونی

انواع چسب سیلیکون قیمت‌های مختلفی دارد. تنوع مدل‌ها، برندها و اندازه تیوب‌های چسب‌ها علت اصلی تفاوت قیمت چسب های سیلیکونی می باشد. یکی از مهم‌ترین نکاتی که باید به آن توجه کنید، خرید محصولی متناسب با نیاز شماست. به عنوان مثال اگر قصد دارید از این چسب برای نمای بیرونی ساختمان استفاده کنید، بهتر است به سراغ چسب سیلیکون عمومی بروید. اما اگر قصد دارید سینک را در جای خود فیکس کنید و درزگیری انجام دهید، باید به سراغ چسب آکواریوم بروید. هرکدام از این محصولات قیمت متفاوتی دارند و باعث ایجاد تنوع در قیمت چسب سیلیکونی می شوند.

چسب سیلیکون را از کجا بخریم ؟

برند چسب هنگام خرید آن اهمیت بسیاری دارد. زیرا یک چسب بی‌کیفیت تنها لایه‌ای ایجاد می‌کند که باعث کثیفی سطح می‌شود و از نفوذ رطوبت هم پیشگیری نمی‌کند. برای جایگزین کردن آن با چسب باکیفیت هم باید زمان زیادی برای پاک کردن لایه کنونی صرف کنید و در آخر هم این لایه، کامل از بین نمی‌رود.
برند لازیو یکی از بهترین تولیدکنندگان انواع چسب سیلیکون لازیو در ترکیه است و مجموعه سپید آرنگ تنها نماینده رسمی چسب Lazio در ایران به شمار می‌رود. شما می‌توانید تمامی محصولات برند لازیو که به صورت مستقیم وارد شده‌اند را از سپید آرنگ با بهترین قیمت خریداری کنید.