خرید و قیمت اسپری فوم درزگیر و پلی یورتانLazio بهترین مارک ترکیه

اسپری فوم

در سال‌های اخیر آنقدر چسب‌های متنوع با کاربردهای منحصر به فرد تولید شده است که دیگر نمی‌توان هیچ دو سطحی را پیدا کرد که با هیچ چسبی به یکدیگر نچسبند! تنها کافی است انواع چسب‌ها و ویژگی‌های آن‌ها را بشناسید تا بتوانید بهترین محصول را برای چسباندن وسایل مورد نظر خود پیدا کنید. اسپری فوم پلی یورتان یکی از انواع چسب است که علیرغم کاربردی بودن، بسیاری از افراد با آن آشنا نیستند و نمی‌دانند در چه مواقعی می‌توانند از آن استفاده کنند. این محصول با نام اسپری درزگیر پلی یورتان هم شناخته می‌شود.

اسپری فوم به دستگاه مخصوص نیاز دارد. در محصولات لازیو اهرم مورد نیاز برای استفاده از چسب، به همراه اسپری ارسال می‌شود.

ویژگی‌های اسپری فوم چیست؟

1) شکل اسپری بعد از خشک شدن ثابت باقی می‌ماند و دوام زیادی دارد.

2) فوم اسپری با گذشت زمان فشرده نخواهد شد؛ در نتیجه درزها دوباره خالی نمی‌شوند.

3) ترکیبات فوم به گونه‌ای است که مانع از رشد کپک روی سطح می‌شود. همچنین از انتقال باکتری و میکروب هم پیشگیری می‌کند.

4) این محصول به انواع مصالح ساختمانی و متریال مختلف می‌چسبد. تنها سطوحی که اسپری فوم روی آن‌ها باقی نمی‌ماند، سطوح سیلیکونی، تفلونی و مشابه آن‌ هستند.

5) فوم یکی از سبک‌ترین درزگیرهایی است که در صنعت استفاده می‌شود.

6) قابلیت انبساط خوبی دارد و تمام حفره‌های سطح را می‌پوشاند. با استفاده از این درزگیر مطمئن خواهید بود که هیچ قسمتی از درز محل موردنظرتان خالی باقی نمی‌ماند.

کاربرد اسپری فوم پلی یورتان

کاربرد اسپری فوم پلی یورتان به درزگیری محدود نمی‌شود. جنس منحصر به فرد این محصول باعث شده است که برای مصارف مختلف مناسب باشد. کاربرد اسپری فوم پلی یورتان در ساختمان‌هایی که هنوز کامل نشده‌اند، بیشتر دیده می‌شود، اما در دیوارها، درب‌ها و پنجره‌هایی که نصب شده باشند هم می‌توان از این درزگیر استفاده کرد. تنها نکته مهم این است که درز از روی سطح در دسترس باشد و بتوان آن را با فوم پر کرد.

در ادامه به موارد کاربرد اسپری فوم پلی یورتان اشاره می‌کنیم.

1) پوشاندن درزهای دیوار و کنار پنجره

برای جلوگیری از نفوذ سرما، گرد و غبار و همچنین کاهش صداهای مزاحم می توان از اسپری فوم پلی یورتان استفاده کرد.

2) ایجاد عایق حرارتی در لایه میانی دیوار

برای پر کردن فضای خالی و شکاف بین دیوار ها و حفظ دمای محیط، اسپری فوم گزینه مناسبی است.

3) ایجاد عایق صوتی در استودیوهای ضبط موسیقی

 

4) استفاده در اتاقک‌های ایزوله یا اتاقک‌های تمیز کارخانه‌های داروسازی

از اسپری فوم می توان در اتاقک‌های ایزوله یا اتاقک‌های تمیز کارخانه‌های داروسازی استفاده کرد.

5) ایجاد عایق برای سیم‌ها، کابل‌ها و لوله‌ها

برای پوشش سیم ها و کابل ها می توان از اسپری فوم به عنوان عایق مناسبی استفاده کرد.

6) فیکس کردن قسمت‌های مختلف دکوراسیون مانند: ویترین، قفسه‌ها و …

محکم و ثابت نگه داشتن قسمت‌های مختلف دکوراسیون مانند: ویترین، قفسه‌ها و …از موارد بسیاری مهمی است که با کمک اسپری فوم می توان به راحتی انجام داد.

7) جلوگیری از لق خوردن وسایل

که در قسمت‌های مختلف آن‌ها تفاوت ارتفاع وجود دارد (مثلا اگر وان حمام یا سینک لق می‌خورد، می‌تواند زیر قسمتی که کوتاه‌تر است، مقداری اسپری فوم تزریق کنید تا با قیمت بلندتر هم‌سطح شود)

مواردی که در قسمت قبل گفتیم، کاربرد اسپری فوم پلی یورتان بود، اما با کمی خلاقیت می‌توان کاربردهای دیگری هم برای این محصول پیدا کرد. از جمله:

8) بسته بندی شکستنی ها

ارسال یا جابجایی لوازم حساس و شکستنی از ظروف شیشه ای گرفته تا لوازم حساس الکترونیکی همیشه با دردسر و نگرانی همراه بوده است. بسته بندی ایمن این لوازم برای جلوگیری از شکستن آنها در حین اسباب کشی، ارسال با پست یا بردن داخل محفظه بار هواپیما همواره اهمیت زیادی داشته است و راهکارهای مختلفی نیز مانند استفاده از کیسه های هوادار و غیره برای آن وجود دارد. اما جالب است بدانید که اسپری فوم می تواند یکی از بهترین گزینه ها برای محافظت از وسایل شکستنی و حساس در حین حمل و نقل باشد.

بسته بندی شکستنی ها

 

برای این کار کافی است ابتدا یک کیسه پلاسیکی بردارید، مقداری فوم داخل آن اسپری کنید و تا زمانی که فوم هنوز کاملا خشک نشده آن را روی یک وجه از وسیله شکستنی خود فشار دهید تا حالت آن را به خود بگیرد. سپس قالب فوم و وسیله مورد نظر را داخل یک جعبه قرار دهید و همین کار را برای وجه دیگر هم آن هم انجام دهید تا یک قالب کامل داشته باشید. با این کار می توانید کالاهای حساس و شکستنی خود را به خوبی قالب گرفته و از آنها در برابر صدمات ناشی از حمل و نقل محافظت کنید.

9) مبارزه با حشرات موذی خانگی

درزهای در و پنجره راهی ایده آل برای لانه سازی و ورود حشرات موذی به داخل حریم خانه هستند. در چنین شرایطی اسپری فوم به عنوان یک درزگیر فوق العاده می تواند به کمک شما بیاید. برای گرفتن درزها و شکاف هایی که حشرات از آنها بیرون می آیند کافی است مقداری سیم مسی را با پیچ گوشتی داخل شکاف قرار داده و مقداری فوم روی آن اسپری کنید تا درز برای همیشه بسته بماند.

10) مبارزه با کپک

در طراحی دیوارهای کاذب چوبی، کنج داخلی دیوار اغلب خالی می ماند و به واسطه تراکم هوای مرطوب کولر به محلی مناسب برای رشد کپک تبدیل می شود. شما می توانید برای پر کردن کنج تو خالی دیوار از اسپری فوم کمک بگیرید. برای اینکار ابتدا باید با یک دریل با فاصله های 70 سانتی متری از سطح زمین دیوار کاذب چوبی را رو به مرکز کنج سوراخ کنید. سپس کار اسپری کردن را از سوراخ پایینی آغاز نمایید.

 

کاربرد اسپری فوم

 

به این صورت که در هر 24 ساعت یک اسپری فوم را داخل هر سوراخ خالی کنید و این کار را تا آنجا ادامه دهید که آخرین سوراخ بعد از پر شدن با فوم لبریز و گرفته شود. با این اتفاق می توانید بفهمید که کنج تو خالی پشت جدار دیوار کاملا پر شده است. پر شدن این فضای خالی احتمال ایجاد کپک را نیز عملا به صفر می رساند.

11) عایق کاری سینک ظرفشویی

زیر سینک ظرفشویی همیشه خالی است. از این رو این صفحه فلزی می تواند مانند طبل صدا درست کند. همچنین ممکن است سینک ها بعد از مدتی دچار کمی استهلاک شده و سوراخ های ریزی در زیر آنها پیدا شود. شما با استفاده از اسپری فوم حتی بعد از نصب شدن سینک می توانید آن را عایق کنید تا هم صدای کمتری در اثر برخورد ظروف ایجاد کند و هم آب بندی شود.

12) گرفتن صدای لوله ها

گاهی از اوقات لوله های آب داخل خانه دچار لقی می شوند و در هنگام استفاده سر و صدا درست می کنند. شما می توانید با اسپری کردن فوم پلی یورتان به محل اتصال لوله جای آن را ثابت کنید تا کمتر حرکت و سر و صدا ایجاد کند.

13) کار دستی و آثار هنری

می توان اسپری فوم را بعد از خشک شدن برش داد و سابید. بسیاری از افراد خوش ذوق هستند که از اسپری فوم به عنوان مواد و متریال خلق آثار هنری و مجسمه تراشی استفاده می کنند.

 

انواع اسپری فوم

به طور کلی اسپری فوم پلی یورتان در دو نوع تک جزئی و دو جزئی تولید می‌شود که متریال پایه هر دوی آن‌ها، پلی یورتان است. ترکیبات و عملکرد این چسب‌ها تقریبا شبیه است، اما در نقاط مختلف کاربرد دارند که در ادامه راجع به آن صحبت می‌کنیم.
انواع اسپری فوم پلی اورتان

اسپری درزگیر را می‌توان در رنگ‌های مختلف تهیه کرد. اسپری فوم مشکی، سفید و زرد رایج‌ترین انواع آن هستند. علاوه بر این، می‌توان اسپری درزگیر را بر حسب چگالی به دسته‌های زیر تقسیم کرد:

انواع اسپری فوم بر اساس چگالی

1- فوم درزگیر با چگالی کم

این اسپری‌ها در دسته درزگیرهای دو جزئی قرار می‌گیرند که بیشتری کاربرد آن‌ها عایق‌بندی هوا است. برای عایق‌بندی صوت نیز می‌توان از این اسپری‌ها استفاده کرد. اما این نمونه در برابر آب و حرارت مقاوم نیستند.

2- فوم درزگیر با چگالی متوسط

این نمونه کاربرد بیشتری دارد و مقاومت خوبی در برابر هوا، رطوبت، صوت و حرارت از خود نشان می‌دهد. این محصول‌ها برای آب‌بندی منازل مناسب هستند.

3- فوم درزگیر با چگالی زیاد

این موارد مقاومت بیشتری را از خود نشان می‌دهند و قابل استفاده در مصارف صنعتی هستند. همچنین برای استفاده در قسمت‌های بیرونی ساختمان که در برابر نور خورشید قرار دارند مناسب‌ترین گزینه هستند.

انواع اسپری فوم بر اساس بسته بندی

1- اسپری فوم معمولی

این محصول نیز از جنس پلی یورتان است و کیفیتی مشابه با سایر محصولات دارد. بسته‌بندی این نمونه به شکل اسپری معمولی است و برای کاربردهایی که مساحت کم است بسیار مناسب و اقتصادی است.

اسپری فوم

2- اسپری فوم گانخور

این نمونه‌ها محبوب‌ترین محصولات درزگیر برای استفاده‌های ساختمانی و صنعتی هستند. زیرا به وسیله اتصال یک گان، استفاده از آن بسیار راحت و کاربردی شده است. این نمونه مقاومت بسیاری خوبی در برابر حرارت، رطوبت و نور خورشید دارد و می‌توانید با خیال راحت برای عایق بندی منزل از آن استفاده نمایید.

اسپری فوم

3- اسپری فوم شلنگی

این نمونه‌ها مانند مدل گان‌خور حالت تفنگی ندارد، اما نوعی شلنگ باریک کنار آن تعبیه شده است که با اتصال آن می‌توانید به شکل راحت‌تر و مناسب‌تر از آن استفاده کنید. از این نمونه می‌توانید برای انواع مصارف آب‌بندی و بستن منافذ استفاده کنید.

اسپری فوم

4- اسپری فوم اسفنجی

این نوع اسپری در چهار چگالی مختلف وجود دارد و برای استفاده در فضای باز مانند پریز برق در فضای باز، عایق‌بندی آب و هوا، عایق حرارتی و لایه‌های صنعتی مناسب است. این ماده نیمه جامد است و فضای خالی را کاملا پر می‌کند. اسپری فوم اسفنجی همچنین بسیار متراکم و انعطاف پذیر است.

 

مزیت‌های اسپری فوم چیست؟

1) درزگیری و عایق‌بندی با اسپری فوم پلی یورتان از هدررفت انرژی پیشگیری می‌کند.

2) می‌توانید بعد از تزریق فوم روی سطح، اضافه آن را با کاتر جدا کنید و با سمباده کشیدن آن را با سایر قسمت‌های سطح هماهنگ کنید. همچنین امکان رنگ کردن فوم وجود دارد.

3) درزهایی که با اسپری فوم پوشانده می‌شوند، در برابر ورود حشرات موذی، گرد و غبار و ایجاد کپک هم مقاوم هستند.

4) فوم دوام بالایی دارد و معمولا نیازی به تمدید دوباره نخواهد داشت.

5) فوم پلی یورتان مانع از ترک خوردن دیوار در اثر چگالش ناشی از اختلاف هوای داخل و خارج ساختمان می‌شود.

6) اسپری ضد حریق محصولی است که آتش نمی‌گیرد و می‌تواند ۳ الی ۴ ساعت در برابر آتش مقاومت داشته باشد. این فوم‌ها در هنگام آتش‌سوزی تا حدی از پیشروی آتش جلوگیری می‌کند.

7) درزگیر فوم در برابر تغییرات دمای محیط و آب و هوا مقاومت بالایی دارد.

 

مزایای اسپری فوم پلی یورتان

 

معایب اسپری فوم چیست؟

برخی از ویژگی‌های این محصول در برخی موارد مشکلاتی برای کاربران ایجاد می‌کنند. مثلا این اسپری‌ها چسبندگی بالایی دارند و نمی‌توان بعد از چسباندن و درزگیری آن‌ها را از سطح جدا کرد. این موضوع زمانی که قصد بازسازی ساختمان را داشته باشید، مشکل ایجاد می‌کند. البته روش‌هایی مثل استفاده از حلال فوم پلی یورتان وجود دارد که مشکل را حل می‌کند.

 

معایب اسپری فوم چیست

 

اگر می‌دانید ترکیبات شیمیایی اسپری فوم چیست، احتمالا از ضررهای آن برای بدن انسان آگاه هستید. اگر در محلی که اسپری فوم استفاده می‌شود، فردی بدون ماسک حضور داشته باشد، دچار مشکلات تنفسی خواهد شد. همچنین در صورتی که فوم با پوست دست یا لباس تماس داشته باشد، به راحتی از روی آن پاک نمی‌شود و حتما باید از حلال مخصوص استفاده کرد.

نکته دیگری که باید درباره معایب آن بدانید این است که رنگ این محصول با قرار گرفتن در معرض نور خورشید یا بارش باران تغییر می‌کند و ممکن است ظاهر ناخوشایندی برای سطح مورد نظر شما ایجاد کند.

طرز استفاده از اسپری فوم (آموزش قدم به قدم)

اکنون می‌دانید اسپری فوم چیست و چه کاربردهایی دارد. اگر قصد دارید از این محصول برای درزگیری در ساختمان‌های نیمه‌کاره و در سطوح گسترده استفاده کنید، بهتر است این کار را به افراد متخصص در این زمینه بسپارید. اما اگر می‌خواهید درزهای کوچک را با استفاده از اسپری فوم پلی یورتان بپوشانید، مراحل زیر را دنبال کنید. ما در این قسمت به آموزش قدم به قدم نحوه استفاده از اسپری فوم درزگیر پرداخته ایم:

 

مرحله اول: آماده‌سازی سطح

سطحی که چرب یا آلوده به گرد و غبار و… باشد، چسب را خوب جذب نمی‌کند و احتمال اینکه چسب با گذشت زمان از سطح جدا شود، وجود دارد. برای استفاده از اسپری فوم ابتدا باید سطح را تمیز کنید. اگر قبلا درزگیری استفاده کرده بودید، آن را با تیغ و حلال مناسب پاک کنید. درزگیرهای سیلیکونی باید کامل از روی سطح پاک شوند، زیرا اسپری فوم به سطوح سیلیکونی نمی‌چسبد.

 

آماده‌سازی سطح برای استفاده از اسپری فوم

 

بعد از اینکه سطح را از آلودگی‌ها پاک کردید، کمی آب به آن اسپری کنید. اسپری فوم پلی یورتان به سطح مرطوب بهتر می‌چسبد. بعد از آماده‌سازی سطح دستکش بپوشید، ماسک بزنید و برای کار با فوم پلی یورتان آماده شوید.

مرحله دوم: آماده‌سازی اسپری

برخی از انواع اسپری فوم، با شلنگ مخصوص ارائه می‌شوند. در بسته این اسپری‌ها یک شلنگ وجود دارد که به نازل چسب وصل می‌شود و محتویات فوم را به سطح می‌پاشد. برخی دیگر از انواع اسپری فوم پلی یورتان باید در گان‌های مخصوص قرار بگیرند. این اسپری‌ها برای افرادی مناسب هستند که زیاد از فوم استفاده می‌کنند و گان مخصوص چسب را خریداری کرده‌اند.

 

استفاده از اسپری فوم پلی یورتان

 

ابتدا اسپری را خوب تکان دهید تا فوم و گاز پیشران باهم ترکیب شوند. سپس شلنگ را به نازل وصل کنید یا اسپری را داخل گان قرار دهید. بهتر است هنگام اسپری کردن، آن را برعکس نگه دارید. زیرا فوم به نازل نزدیک‌تر می‌شود و راحت‌تر خارج خواهد شد و گاز پیشران هم در انتهای بدنه اسپری قرار می‌گیرد و فوم را به بیرون فشار می‌دهد.

مرحله سوم: اسپری کردن

اسپری را طی چند مرحله به درز مورد نظر خود بزنید. در مرحله اول ۳۰ درصد از درز را با استفاده از فوم پر کنید و کمی منتظر بمانید تا منبسط شود. اگر همچنان درز کامل پر نشده بود، باز هم فوم اسپری کنید تا ۵۰ درصد از سطح پر شود. احتمالا در این مرحله بعد از انبساط، درز به صورت کامل پر خواهد شد.

 

طرز استفاده از اسپری فوم

 

مرحله نهایی: خشک شدن فوم

۲۰ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا اسپری فوم منبسط و خشک شود. در این مرحله می‌توانید مقداری آب به سطح فوم اسپری کنید. پاشیدن آب باعث می‌شود حفره‌های موجود بین فوم اسفنجی پر شود؛ در نتیجه درز مورد نظر کامل پوشانده خواهد شد.

 

خشک شدن فوم

 

بعد از خشک شدن فوم، آنچه بیرون از سطح باقی مانده را با استفاده از کاتر جدا کنید. سپس روی سطح فوم سمباده بکشید تا با سایر قسمت‌ها هماهنگ شود. بعد از آن رنگ متناسب با سایر قسمت‌های سطح را انتخاب کنید و سطح فوم را رنگ بزنید. برای اطمینان بیشتر می‌تواند مرحله سمباده کشی و رنگ آمیزی فوم را ۲۴ ساعت بعد انجام دهید تا سطح فوم کاملا خشک و ثابت شده باشد.

نکات مهم درباره کاربرد اسپری فوم

تا این بخش از مقاله متوجه شدید روش کار و کاربردهای اسپری فوم چیست. در این بخش نکاتی جزئی درباره کاربرد اسپری فوم را مطرح می‌کنیم:

1) ترکیبات اسپری فوم مواد شیمیایی خطرناکی است که برای سلامتی انسان ضرر دارد. بدون ماسک و دستکش با اسپری کار نکنید.

2) پاک کردن اسپری از روی سطح کار ساده‌ای نیست. برای کار با این محصول حتما لباس مخصوص بپوشید.

3) پیش از استفاده از اسپری، مطمئن شوید کاربرد اسپری فوم برای درزگیری سطح مورد نظر شما مناسب باشد. به عنوان مثال استفاده از این اسپری برای سطوحی که با مواد خوراکی در تماس هستند مناسب نیست.

4) برای کاربرد اسپری فوم در خانه به برچسب low-VOC دقت کنید. گاز پیشران موجود در اسپری پلی یورتان سمی است و اگر حجم زیادی داشته باشد، به سلامتی انسان آسیب می‌رساند.

5) بهترین دما برای کاربرد اسپری فوم پلی یورتان دمای اتاق است و باید حداقل از یک یا دو روز قبل در دمای اتاق قرار بگیرد. دمای پایین باعث انقباض گاز پیشران می‌شود و فوم خیلی سخت از نازل خارج می‌شود. دمای بالا هم باعث انبساط گاز و فوم می‌شود و به یکباره حجم زیاد فوم روی سطح اسپری خواهد شد.

6) فوم در برابر تابش مستقیم نور خورشید مقاوم نیست و تغییر رنگ می‌دهد. به همین دلیل لازم است اسپری را بعد از خشک شدن رنگ کنید تا تغییر رنگ آن ظاهر زیبای سطح را تحت تأثیر قرار ندهد.

مدت زمان خشک شدن اسپری فوم چقدر است؟

همانطور که پیش از این اشاره کردیم، برندهای مختلف فرمول‌های منحصر به فردی برای اسپری فوم در نظر می‌گیرند. به همین دلیل مدت زمان خشک شدن اسپری فوم برندهای مختلف تا حدی باهم متفاوت است. به طور متوسط اسپری فوم بعد از ۶ الی ۱۵ دقیقه خشک می‌شود و تا ۲۴ ساعت بعد به ثبات کامل می‌رسد.

 

آیا امکان استفاده مجدد از اسپری فوم وجود دارد؟

کاربران صنعتی معمولا یک بسته اسپری فوم پلی یورتان را در یک روز مصرف می‌کنند و نیازی به استفاده مجدد از اسپری ندارند. اما کاربران خانگی معمولا برای پوشاندن درزهای کوچکتر از این محصول استفاده می‌کنند. به همین دلیل یک اسپری کامل در یک بار استفاده تمام نمی‌شود.

برای استفاده مجدد از آن باید گان مخصوص به آن را بعد از هربار استفاده تمیز کنید. اگر فوم داخل نازل خروجی گان خشک شود، دیگر امکان پاک کردن آن وجود ندارد. برای استفاده مجدد از اسپری فوم شلنگ‌دار هم تنها کافی است قسمتی که فوم در آن خشک شده را با قیچی جدا کنید. بعد از آن اسپری دوباره از شلنگ خارج می‌شود و می‌توانید از آن استفاده کنید.

 

حجم اسپری فوم

اسپری پلی یورتان می‌تواند در حجم‌های مختلفی تولید شود که بسته به میزان استفاده خود می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب نمایید. حجم اسپری فوم کوچک می‌تواند ۳۰۰ میلی لیتر و حجم نمونه‌های بزرگ‌تر می‌تواند ۶۰۰ میلی‌لیتر یا بیشتر باشد.

بسته بندی اسپری فوم پلی یورتان

بسته‌بندی این اسپری فوم پلی یورتان نیز به روش‌های متفاوتی ارائه می‌شود. برخی از بسته‌بندی‌های آن با تفنگ مخصوص کار می‌کنند و محتویات چسب را روی یک نقطه می‌زنند. اما برخی دیگر اسپری فوم پاششی هستند و محتویات را به صورت پراکنده روی یک سطح می‌پاشند. این مدل از اسپری‌ها برای عایق کردن سطوحی مانند لوله و… کاربرد دارند.

قیمت اسپری فوم پلی یورتان

خرید اسپری فوم پلی یورتان

قیمت انواع اسپری فوم به نوع و برند آن‌ها بستگی دارد. بسته‌های اسپری فوم حاوی حجم متفاوتی از این ماده هستند؛ بنابراین شما می‌توانید با توجه به نیاز خود، اسپری با اندازه مناسب را سفارش دهید.
قیمت اسپری فوم پلی یورتان نسبت به بسیاری از درزگیرها مناسب‌تر است. مزیت دیگر این محصولات، مقاومت زیاد و دوام آن‌هاست. این چسب‌ها سطح را هم کثیف نمی‌کنند و دقیقا روی نقطه درز کشیده می‌شوند. این مزیت‌ها صنعتگران حرفه‌ای را متقاعد کرده است که همیشه از چسب‌های پلی یورتان باکیفیت استفاده کنند.

قیمت انواع اسپری فوم، در نمایندگی یک برند مناسب‌تر از مغازه‌هایی است که به صورت واسطه این محصولات را می‌فروشند. پس یکی از بهترین راه‌ها برای خرید اسپری فوم با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت، پیدا کردن نمایندگی معتبر برندهای بزرگ است. قیمت انواع اسپری فوم بسته به قیمت مواد اولیه شیمیایی و برند ممکن است متفاوت باشد. همچنین حجم اسپری فوم در قیمت آن تاثیرگذار خواهد بود.

با افزایش چگالی، مقدار مواد استفاده افزایش می‌یابد، بنابراین می‌تواند هزینه را افزایش دهد. از آنجا که این محصولات غالبا وارداتی هستند قیمت اسپری فوم پلی یورتان بر اساس شرایط بازار و نرخ ارز می‌تواند نوسانات زیادی داشته باشد.

خرید اینترنتی اسپری فوم

اگر به دنبال بهترین مارک برای خرید اسپری فوم پلی یورتان هستید، لازیو پیشنهاد ایده‌آلی است. این محصول سال‌هاست در بازار وجود دارد و امتحانش را به خوبی پس داده است. البته کیفیت محصولات لازیو به اسپری فوم محدود نمی‌شود و کیفیت تمام محصولات این برند زبانزد بازار چسب است.

مجموعه سپید آرنگ واردکننده مستقیم محصولات لازیو اورجینال و بهترین محل فروش اسپری فوم است که امکان خرید اینترنتی اسپری فوم و سایر محصولات این برند را برای ایرانیان فراهم کرده است. شما می‌توانید انواع چسب‌های مورد نیاز خود را به صورت اینترنتی سفارش دهید و بدون نیاز به پرداخت هزینه ارسال، آن‌ها را در کوتاه‌ترین زمان ممکن در محل مورد نظر خود تحویل بگیرید.

در حال نمایش 3 نتیجه